Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  az Gála Kereskedelmi Zrt. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Gála Kereskedelmi Zrt.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az Gála Kereskedelmi Zrt. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.webaruhaz.gala-lakastextil.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Gála Kereskedelmi Zrt.
A szolgáltató székhelye: Miskolc, Szentpéteri kapu 80.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: galami@galazrt.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: Cg. 05-10-000071
A szolgáltató adószáma: 10735301-2-05
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Miskolci Törvényszék Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: +36 (46) 503-333
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 109047/2016
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu